Saturday, May 25, 2024
Начало Любов и още нещоВзаимоотношения 15 признака, че приятелството ви прераства в любов.

15 признака, че приятелството ви прераства в любов.

от bezgranici
0 коментар

Взаимни ли са чувствата?

Приятелите стават любовници или поне могат. Има признаци, че приятелството се превръща в любов.

 

Може да има много от тези съмнения в главата ви. Тук Ви споделяме 15-те сигурни знака за това, че приятелството се превръща в любов, независимо дали е взаимно или не.

1. Честотата на комуникация между вас двамата внезапно се увеличава.
Опитайте се да си спомните времето, когато нещата между вас и вашия приятел все още бяха напълно платонични. Колко често бихте се обаждали един на друг с текстови съобщения, обаждания или видеообаждания?Сега сравнете това с текущата честота на общуване помежду си. Изведнъж ли се е увеличил? Ако приятелите се превърнат в любовници, това може да се случи.

2. Внезапно изпитвате ревност
Говоренето за бивши или настоящи партньори с приятели е обичайно нещо. Вие и вашият приятел може да сте правили това в миналото. Но изпитвате ли този прилив на ревност , когато говорят за бившите си?Това е друг знак, защото не искате да ги визуализирате с други хора.

3. Езикът на тялото между вас двамата се развива
Това вероятно е един от много фините признаци на приятелство, превръщащо се в любов. Езикът на тялото е фино нещо, което трябва да забележите, защото е напълно невербален. Но тази предишна платонична ръка около рамото ви усеща ли се различно?

Усещате ли, че се облягате на рамото му и се чувствате различни? Склонни ли сте да седите или стоите по-близо един до друг, отколкото преди? Внимавайте за тези фини знаци.

4. И двамата сте необвързани
Може би през цялата траектория на вашето приятелство, във всеки един момент, или вие сте били с някого, или вашият приятел е бил. Но сега най-накрая и двамата сте на разположение.

Това може да е позволило и на двама ви да отделите това време, за да изследвате романтичната динамика на вашата връзка.

5. Вие двамата започнете да флиртувате един с друг

Флиртът е друг фин знак.Трябва да разберете дали само вие двамата сте приятелски настроени или е флирт ? С течение на времето, ако вашият приятел се чувства по същия начин, ще забележите, че ви прави купища комплименти, че ви докосва често, осъществява фин контакт с очите и така нататък.

6. Поведението на вашия приятел става горещо и студено към вас
Това вероятно ще бъде един от най-объркващите признаци на приятелство, превръщащо се в любов. Трудно е да се идентифицира ревността, защото това е чувство. Но по-лесно е да забележите поведението или действието, което е следствие от ревност.

Може да ги видите да стават изключително разстроени или раздразнени, ако говорите за влюбване или бивш. И тогава, ако темата на разговора се промени, те отново са добре. Забележете дали това горещо и студено поведение се случва.

приятелство

7. Изведнъж водите много дълги разговори помежду си
Това зависи от типа приятелство, което сте споделили и двамата. Ако винаги сте били от типа приятел, който води дълги разговори, този знак няма да помогне.

Но вие сте били от типа приятел, който чати често, но разговорите не са били толкова дълги или интензивни, но сега забелязвате, че внезапно е, тогава това може да е знак.

8. Когато нещо се случи, трябва първо те да знаят
И двамата изпитвате ли това внезапно желание да си кажете нещо малко или голямо, което се случва през деня ви? И двамата чувствате, че другият трябва да е първият, който ще разбере за това? Ако е така, това е един от знаците на приятелите на влюбените.

9. И двамата се опитвате да намерите начини да останете насаме един с друг

Друг един от ключовите етапи от приятелството към връзката е, когато вие и/или вашият приятел активно се опитвате да разберете начини, по които можете да останете насаме един с друг.

Кажете, че сте навън с групата на вашите големи приятели. Но тогава изведнъж виждате вашия приятел да се опитва да ви търси сам. Това е знак.

10. Имената на домашни любимци се променят един за друг
Може би е имало промяна във вида на домашните имена, които използвате , за да се обръщате един към друг. Може да е преминало от напълно шантавите до такива като „бебе“, „миличка“ и т.н. Това е доста директен начин да изразите привързаност един към друг.

приятелство

11. Склонни сте да споменавате приятеля си много често
Повдигането на инциденти, свързани с вашите приятели, е доста често срещано явление. Но когато активно намирате начини да говорите за този ваш специален приятел с другите, това може да е прогресия от приятелство към връзка .

12. И двамата чувствате неудобство и нервност
Изражението на неловкост или нервност не е често срещано сред приятелите. Това е обичайно за хора, към които изпитвате романтично привличане.

13. Вашият приятел е по-уязвим от обикновено около вас
Близостта, която имате двамата, стана по-дълбока. Ако и двамата споделяте дълбоки тайни или неща, които се страхувате или се колебаете да кажете на другите, границата между приятелството и любовта се размива.

14. Вашите общи приятели знаят какво се случва
Друг сигурен знак: вашите общи приятели дразнят и двама ви (директно или в отсъствието на приятеля ви), че се държите като двойка! Това показва, че нещата вече не са толкова косвени или неясни. Така че, помислете за това.

15. Той ви кани да излезете
Въпреки че това може да изглежда като един от преките признаци на приятелство, превръщащо се в любов, все пак може да е объркващо. Може би не е среща. Така че определено можете да попитате приятеля си дали този план е среща или не.

В заключение ситуацията с приятел преди любовник наистина изглежда и се чувства сложна. Но е и вълнуващо.

Все пак имайте предвид горе споменатите признаци и преценете плюсовете и минусите на ситуацията. След това вземайте решение.

 

Препоръчани статии

Коментари