Saturday, May 25, 2024
Начало Любов и още нещо Безусловна любов – 7 съвета как да я изпитате.

Безусловна любов – 7 съвета как да я изпитате.

от bezgranici
0 коментар

Какво е истинското значение на безусловната любов? Според дефиницията на безусловната любов , това е привързаност без ограничения, без очаквания. Никога няма да свърши.

Докато любовта е „просто“ силно чувство. Има си начало и край.

Ето няколко съвета как да изпитате безусловна любов:

1. Обичайте себе си.
За да изпитате безусловна любов, трябва да поддържате връзка със себе си . Приемете тялото, душата и миналото си. Бъдете добри и разбиращи себе си. В крайна сметка няма идеални хора.

Колкото повече любов чувствате отвътре, толкова повече получавате отвън. Не забравяйте, че ако искате да промените нещо, започнете от себе си.

2. Нека другите ви обичат.
Понякога имаме всичко, за да изпитаме безкористна любов, но просто не я приемаме. Погледнете по-отблизо живота си. Има ли хора, които биха направили всичко за вас? Познавате ли фондация или благотворителна организация, която помага на нуждаещите се? Ако погледнете на света от правилната гледна точка, ще забележите, че сте заобиколени от съвършена любов.

Нека другите ви обичат, нека бъдат добри с вас. Приемете всичко, което искат да ви дадат.

3. Медитирайте.
Толкова сме заети през цялото време, че понякога не сме в състояние да забележим какво наистина чувстваме. Успокойте мислите си чрез медитация .

Позволете си да изпитате безкористната любов във вас.

безусловна любов

4. Поклонете се и бъдете благодарни.
Ако сте религиозен човек, това е лесно да направите. Покланяйте се на своя Бог и бъдете благодарни за всичко, което Тя или Той ви дава. Ако не сте вярващ, все пак можете да практикувате благодарност всеки ден. Благодарете за всички неща, които се случват в живота ви, повтаряйте положителните утвърждения.

Може да не видите резултата от благодарността веднага, но продължавайте да го практикувате всеки ден. С времето ще започнете да усещате перфектната любов в себе си.

5. Простете, за да се освободите.
Всички сме много крехки, лесно е да ни нараниш. Животът не е легло от рози, повечето от нас имат ужасни спомени. Преживяхме нещо наистина лошо, или от непознати, или (което е по-лошо) от хората, които обичаме.

Ключът към щастието и безусловната любов е да простиш . Вярвам, че повечето хора наистина не разбират значението на тази дума. Не е нужно да забравяте за вредата си, всичко, което трябва да направите, е да я приемете и да разберете, че няма да сте човекът, който сте днес, без тази лоша ситуация в миналото. Не можете да промените миналото, но можете да промените бъдещето.

Възпроизвеждайки лошите ситуации отново в главата си, вие блокирате преживяването на перфектната любов в сърцето си.

6. Изживейте емоции.
Без значение дали са положителни или отрицателни – изживейте всички емоции. Не ги отблъсквайте. Емоциите, за разлика от чувствата, не траят твърде дълго. Ако искате да почувствате безусловна любов, трябва да „почистите“ ума си от всичко, което причинява вашето безпокойство.

Приемете всичко, което се случва в живота ви и разберете, че винаги е временно.

безусловна любов

7. Бъдете безкористни.
Не очаквайте нищо от никого . Всичко, което прави, е разочарование. Никой никога няма да бъде такъв, какъвто сте си го представяли. Хората са различни, те имат право да правят каквото искат. Ако наистина искате да промените нещо, започнете от себе си.

Цялото щастие, безусловната любов е вътре във вас. Ако ставате нервни или разочаровани, не можете да изпитате перфектната любов. Бъдете безкористни. Ако искате да дадете нещо, направете го, без да очаквате нещо в замяна. Бъдете добри с другите не за да бъдете възнаградени след това, а за да станете по-добър човек.

Има ли наистина безусловна любов?

Вярвам, че всяка любов в даден момент е безусловна. Това е, което особено се случва в началото на почти всяка връзка. Не те интересува какво е сгрешил новият ти партньор , какви са недостатъците му, просто искаш да си с него.

Когато се влюбвате в някого, вие приемате всичко за този човек. Вие виждате само това, което е добро за него или нея. Не очаквате нищо друго освен вас да сте заедно възможно най-често. Това е от все сърце. С течение на времето вашето чувство е по-малко безкористно и по-условно. Започвате да имате своите очаквания . Вашата перфектна любов става условна .

 

Препоръчани статии

Коментари