Saturday, May 25, 2024
Начало Интересни факти Какво казва любимият ви алкохол за вашата личност.

Какво казва любимият ви алкохол за вашата личност.

от bezgranici
0 коментар

Всеки има любимо питие, което го кара да се чувства добре. Това е питието което поръчвате всеки път, когато излезете да се забавлявате. Възможно е да научите специфични характеристики за личността си, основани на любимият ви алкохол.

1. Бяло вино – Вие сте много елегантни. Както виното така и вие имате много страни, сладка, дива и лоша страна. Веднъж започнали да пиете бяло вино, трудно можете да смените тази напитка.

2. Червено вино – Вие сте силни и уверени, не се притеснявате да носите бяло по време на вечеря или пък да си купите бял диван. Дори не ви пука дали ще накарате барманът да отвори цяла нова бутилка само заради вас.

алкохол

3. Ром/ уиски – Младите предпочитат да смесят тези напитки с кола. Разбира се, уиски с кола е класика в жанра, а ако поръчате тази напитка в бара, създавате имидж, че сте безопасни и спокойни, освен ако не изпиете прекалено голямо количество.

4. Водка – Хората, които пият водка, попадат в две категории: тези, които обичат добрата водка, и тези, които харесват факта, че съдържа малко калории, не съдържа глутен и захар. Тези хора от втората категория са склонни да предпочитат разговори за здраве и начин на живот и обичат да се наслаждават на вечерите си навън, без да е необходимо да се чувстват виновни, че нарушават диетите си.

5. Бира -Не ви интересува как изглеждате и сте сигурни, че бирата няма да ви опияни прекалено много.

алкохол

6. Джин с тоник – Любителите на тази напитка обичат екзотичния индийски произход на тази напитка. Те вероятно са имали интересна кариера и вероятно са „готините“ членове на вашата група приятели.

7.Текила -Любителите на текила търсят постоянни тръпки в живота и ще загърбят всички задръжки за добро изкарване.

8.Шампанско – Повечето хора пият шампанско, за да отпразнуват специален повод, докато вие с удоволствие бихте го пили всеки ден. Вашите вкусове и чувствителност са изискани и скъпи.

 

 

 

Препоръчани статии

Коментари