Saturday, May 25, 2024
Начало Интересни факти Какво казва вашето предпочитание към шоколада за вас?

Какво казва вашето предпочитание към шоколада за вас?

от bezgranici
0 коментар

Проучване, направено от Алън Хирш, който е основател на Фондацията за лечение и изследване на обонянието и вкуса в Чикаго, разкрива, че всеки вид шоколад може да ни каже много за личността на човек.

Всъщност феновете на шоколада разчитат повече на интуицията, отколкото на логиката, тъй като са предразположени да придобият конкретен вид шоколад въз основа на гени и черти. 

Различните пълнежи в шоколада също се харесват на различни личности. Традиционните хора са склонни да харесват пълнеж с вкус на мента. Креативните типове често избират кокосов пълнеж. Твърдият карамелен пълнеж се харесва на методичните любители, плодовите вкусове от друга страна на хората, които не харесват рутината и предпочитат често да сменят фокуса си.

Различните черти на характера се проявяват и в избора на формата на шоколада. Ако избират само въз основа на формата, екстровертите предпочитат шоколадови бонбони с кръгла форма. Интровертите и срамежливите личности предпочитат квадратни или триъгълни шоколадови бонбони.

Но какво на първо място казва нашето предпочитание към шоколада за нас? Ето няколко важни и интересни неща, които трябва да имате предвид!

Млечен шоколад
Хората, които харесват млечен шоколад, са меки и през повечето време се носят по течението. От друга страна, те са много интелигентни, обичат да са в центъра на вниманието и са романтични по душа. Повечето от тях са в средата на дългосрочни връзки. Те също обичат да бъдат гъвкави и искат да покажат своите умения или да помогнат, когато могат.

Тъмен шоколад
Хората, които обичат този вид шоколад, са много мистериозни и понякога могат да бъдат доста драматични. Те също така изразяват много силно мнение и се радват да се обграждат с хора, особено такива, които споделят техните вярвания и искат да имат силни връзки.

шоколад

Бял шоколад
Хората с предпочитания към белия шоколад са много креативни и често са мечтатели, да не говорим, че понякога могат да бъдат и много мистериозни. Те са интровертни и през повечето време показват, че живеят живота си както искат, без никакви ограничения.

Шоколад с мента
Ако харесвате този вид шоколад, значи сте ориентиран човек и воден от цели. Хората, които се наслаждават на ментов шоколад, процъфтяват с успех и понякога са склонни да следват традицията. Тези хора също са много чувствителни към любовта на другите!

Шоколад с пълнеж от карамел
Тези хора са едновременно импулсивни и щастливи. Обикновено те имат много високо ниво на самочувствие и харесват идеята за живот, основан на силни усещания. Те намират удовлетворение с лекота, но процъфтяват от опитването на все повече и повече неща. Накратко, животът на ръба е мотото на любителите на карамеления шоколад .

шоколад

Орехов шоколад
Ако харесвате шоколад с ядки, тогава имате много старомодна привлекателност. Тези хора също са много интровертни и са склонни да критикуват себе си много повече от другите. Всъщност те са склонни да имат много тесен кръг от приятели и са напълно посветени на собствените си взаимоотношения с други хора.

Трюфели и шоколад с пълнеж от плодове
Хората, които харесват тази категория, имат изтънчено, странно чувство за хумор. Тези хора са открити за своите чувства, мисли и идеи, така че са склонни да привличат хората към себе си доста бързо!

Горещ шоколад

Горещият шоколад е за хора, които ценят релакса. Вероятно сте човек, който се грижи за себе си сериозно. С чаша горещ шоколад вие със сигурност сте от хората, които обичат изисканите неща в живота.

 

В крайна сметка има много налични видове шоколад и всеки един от тях казва доста за това какъв е всеки потребител като личност. Следващия път, когато опитате шоколад, трябва да помислите за това, което сте научили в момента и да се запитате дали шоколадът предлага много повече информация за вас, отколкото някога сте знаели?

Препоръчани статии

Коментари