Saturday, May 25, 2024
Начало Любов и още нещоВзаимоотношения 12 романтични жеста за щастлива връзка.

12 романтични жеста за щастлива връзка.

от bezgranici
0 коментар

12 романтични жеста за щастлива връзка.

И мъжете, и жените са нетърпеливи да получат усещането да бъдат обичани и обгрижвани от своя партньор.

Хубаво е да знаете, че вашият партньор все още мисли за вас, като ви показва колко много го е грижа от време на време.

Ето защо трябва да правите сладки и романтични жестове – за да напомните на вашия специален човек, че все още изпитвате голяма любов към него. Денят на Свети Валентин не трябва да е единственият път, когато показвате любовта си към любимите си хора. Дори най-простите любовни жестове могат да освежат дните на вашия партньор и по този начин всеки ден може да бъде Свети Валентин и за двама ви.

За да поддържате здрава и щастлива връзка , не е нужно да правите скъпи демонстрации на обич през цялото време. Сладките малки романтични жестове, които могат да накарат любовника ви да се ужаси, са това, което има по-голямо значение. Цената не е това, което се брои, а мисълта и грижата, които са вложени в него, за да напомнят на любовта ви, че все още сте луд по тях.

Понякога сладък жест може да направи деня на партньора ви, дори ако е направен по най-малкия начин.

романтика

Ето 12 сладки, интересни и романтични жеста, които трябва да изпробвате на вашата съпруга, съпруг, гадже или приятелка, за да им кажете, че все още изпитвате голяма любов към тях.

 

1.Дръжте ги за ръка , когато вървите по улицата, а също и когато пресичате улица. Това ще ги накара да се почувстват наистина оценени и горди, че искате да ги покажете на всички.

2.Изненадайте понякога партньора си, като му приготвите любимата закуска в леглото с цветя към нея. Усилията наистина ще бъдат оценени.

3.Сгушвайте се през цялото време. Това ще ги накара да се почувстват много близки и свързани с вас. Това е обвързващ и любящ жест.

4.Понякога трябва да погледнете в очите на партньора си, да се усмихнете и искрено да му кажете колко много го обичате. Особено обичам това, сладко е.

5.Напишете и скрийте сладки обичам те стихотворения в джоба им, които ще усмихнат лицето им, когато го намерят. Можете дори да им помогнете да го намерят, като настроите аларма на телефона , която да ги уведоми да проверят джоба си.

рамантика

6. Напълнете ваната с гореща вода и ароматни цветя след дълъг работен ден, влезте заедно и си направете един на друг масаж и разтривайте гърба, докато попивате и релаксирате.

7.Планирайте изненадващо романтично бягство през уикенда или ги заведете до любимото му място за пикник в импровизиран ход с пълна кошница за пикник, одеяла, шоколадови бонбони, ягоди и шампанско.

8.Понякога си вземете почивен ден от други неща и прекарайте известно време с партньора си, правейки това, което обича да прави, дори ако това не е нещо, което ви интересува много.

9.Донесете вкъщи любимия му десерт и се почерпете, докато се гушкате и гледате късно вечерен филм или телевизионно шоу, което и двамата обичате.

10.Разменяйте малко опаковани и евтини подаръци от време на време; това показва, че и двамата все още държите дълбоко един на друг.

романтика

11.Поръчайте подаръци като цветя, шоколадови бонбони с прикачени прекрасни малки бележки или стихове и ги доставете на партньора си у дома или на работа.

12.Организирайте си специална среща всеки месец и се наслаждавайте на компанията си, като се гушкате, изключвате телефоните си, гледате заедно романтични филми и поръчвате цялата храна за вкъщи, за която сте жадували цял месец.

Има повече за обичане от това да правиш секс всеки ден от седмицата. Има много неща, които можете да направите, за да предизвикате усмивка на лицето на партньора си, което е основната любов.

Любовта е по-скоро да уведомите партньора си, че все още сте влюбен в него и ви е приятно да бъдете с него, като показвате сладки, нежни жестове – дори това да означава да правите дребни неща.

Използването на тези романтични жестове може да помогне за внасяне на блаженство и щастие в една връзка.

Харесвате ли тези сладки жестове? Можете също да изпратите този списък на партньора си, за да знае какво мислите.

Препоръчани статии

Коментари