Saturday, May 25, 2024
Начало Любов и още нещо 9 вида прегръдки и тяхното значение.

9 вида прегръдки и тяхното значение.

от bezgranici
0 коментар

Прегръдката може да означава много неща. Това е начин за показване на любов.

Прегръдката може да означава подкрепа, комфорт или утеха.

Когато думите не достигат или не се чувстват достатъчно, прегръдката може да изрази емоциите, които човек изпитва към ситуацията или към даден човек.

Тогава какво означават прегръдките?

Това е начин за изразяване на емоционална топлина. Различните прегръдки обаче могат да означават и различни неща. Прочетете, за да научите за различните видове прегръдки и какво означават те.

1. Мечешката прегръдка
Когато става дума за различни стилове на прегръщане, нека започнем с една класика: „Прегръдката на мечката“.

Мечешката прегръдка е онази голяма прегръдка, в която обгръщате ръцете си една около друга, като придърпвате другия човек към себе си възможно най-силно и го притискате, сякаш никога не искате да го пуснете!

Мечешката прегръдка е отлична индикация за здрава връзка .Първо и най-важно, тази прегръдка демонстрира интимността, която споделяте, тъй като въпреки че самата прегръдка може да не е толкова секси, тя показва чисто доверие. И, разбира се, тази прегръдка показва, че искате да защитите партньора си и винаги да му осигурявате безопасно място.

2. Прегръдка отзад
Подобно на мечешката прегръдка, силното прегръщане на някого в гръб е друга прегръдка,с която партньорът, който прегръща, казва на другия чрез този език на тялото, че е там, за да действа като негов защитник в живота и няма да позволи нищо да му се случи.

Прегръдката зад кръста обикновено идва с лека изненада. Често се случва по време на моменти от ежедневието, като например да сте обърнати с гръб, докато готвите вечеря, така че тази защитна прегръдка също говори на глас за вашата привързаност.

Случайната прегръдка, за която другият не подозира, докато не се случи, веднага ще предизвика приятни емоции в тялото и ума, тъй като изненадата е част от това, което определя факта, че любовта ви винаги е там.

3. Прегръдка вдигане от замах
Когато огънят на любовта гори и когато видите партньора си след дълго време през което не сте били заедно, давате тази дива от замах прегръдка,която е  клише във филмите,но е винаги красива индикация за начина, по който вие чувствайте се един към друг.Ако вие и вашият партньор споделяте тези моменти, тогава може да се каже, че сте бурно влюбени и че страстта ви е в своя пик. Просто никога не позволявайте на тези моменти да изчезнат с времето!

9 вида прегръдки и тяхното значение.

4. Прегръдка през кръста
Прегръдката в кръста наистина е една от най-романтичните и интимни прегръдки!Тази прегръдка е прекрасно средство за изразяване на интимност с партньора ви. Тази прегръдка (на човека, който прегръща) говори силно за това да се чувствате комфортно с вашата интимност и да се доверите на партньора си да се погрижи за деликатността на романтичните чувства.Ако искате да кажете на партньора си, че го обичате, че го намирате за изключително привлекателен и че и двамата имате доверие и искате да запазите интимността си, тогава прегръщането през кръста е идеалното средство за това.

5. Прегръдката при контакт с очите
Очите са прозорец към душата, нали?Комбинирайте неизказаното послание за любов и интимност чрез езика на зрителния контакт с физическото докосване и прегръдка на прегръдка и никога няма да се почувствате толкова у дома и толкова желани.Това със сигурност е един от най-добрите видове прегръдки, помага ви да споделите момент, заключен в погледа на вашия партньор. Това показва, че сте премахнали всички бариери и вярвате на тях и на себе си, че винаги се грижите един за друг.

6. Прегръдката „Искам те“.
С любовта идва интимността, а с интимността идва желанието физически да бъдете възможно най-близо до партньора си.Една съблазнителна прегръдка, като например тази, която включва докосване на косата или леко плъзгане на ръце по гърба, е начин да кажете на партньора си или вашия партньор да ви кажат, че искат да приемат нещата зад затворени врати.

9 вида прегръдки и тяхното значение.

7.Класическата прегръдка
Както подсказва името, класическата прегръдка е приятелска прегръдка, която близки приятели и семейство си дават. Означава любов, но не романтична. Това също означава подкрепа и утеха – чувствата, които подкрепят приятелите и семейството.

8.Бързата прегръдка
Друг вид прегръдка е бързата прегръдка. Това е много значимо и често се дава на хората в социалните среди като поздрав. Може да е по-приятелско и интимно от класическата прегръдка. Въпреки това, означава приветствие и топлина.

9.Приятелската прегръдка
Тази прегръдка е един от най-безопасните видове прегръдки, които можете да подарите на вашето семейство и приятели.Прегръдката с леко потупване по гърба е чудесен начин да покажете на някого, че сте до него, че ви е грижа за него и че сте там за повече комфорт , когато комфортът е необходим.

Когато възникнат деликатни ситуации или искате да се отдръпнете и да оцените партньора си отвъд обикновената интимност, като оцените основните елементи на вашата любов, като приятелство, тази прегръдка е чудесен начин да покажете това.

 

 

Препоръчани статии

Коментари