Saturday, May 25, 2024
Начало Любов и още нещоВзаимоотношения 10 Предупредителни Знака, Че Партньора Ви Не Ви Уважава

10 Предупредителни Знака, Че Партньора Ви Не Ви Уважава

от bezgranici
0 коментар

Когато сте в романтична връзка, трябва да цените половинката си и да я обичате с всичките им недостатъци и несъвършенства.

Трябва да се съобразявате с техните граници и да им позволите да бъдат уязвими около вас. Вие трябва да сте най-големият елемент в тяхната система за поддръжка. И те трябва да направят същото за вас.

Когато в една връзка липсва уважение, всичко останало се разпада.

Ето 10 признака, които показват, че партньорът ви не ви уважава:

1.Нарушаване на вашите граници.

За да могат романтичните връзки да станат здрави, трябва да установите граници и да ги поддържате независимо от всичко.

Ако партньорът ви нарушава границите ви или прекрачва границата твърде често, като същевременно пренебрегва чувствата ви, тогава той вероятно е изгубил уважение към вас. Или може би никога не са го имали на първо място.

10 Предупредителни Знака, Че Партньора Ви Не Ви Уважава

2.Игнорира ви, когато взема големи решения.

Да бъдеш във връзка означава да бъдеш заедно като едно цяло. Може да сте двама напълно различни индивида, но ходовете, които правите, особено големите, засягат и двама ви.

Въпреки това, ако вашият любим човек не успее да вземе вашето мнение под внимание, когато става въпрос за вземане на големи решения, той очевидно не ви вижда в по-голямата картина.

3.Прекъсва ви през цялото време.

При разгорещени спорове партньорите често говорят един за друг. Но ако половинката ви непрекъснато ви прекъсва и дори не ви позволява да завършите нито едно изречение, то може да смятят вашите възгледи за неуместни.

Подобно на игнорирането ви, когато вземате важни решения, ако вашият съпруг ви говори през цялото време, той очевидно е безразличен към вашето мнение.

10 Предупредителни Знака, Че Партньора Ви Не Ви Уважава

4.Пренебрегва вашите постижения.

Когато сте влюбени, трябва да сте отдадени на другия човек и да бъдете най-големият му поддръжник. Всеки път, когато преодолявате предизвикателство или постигане нещо, за което са работили усилено, трябва да се радвате за тях и да ги насърчавате да продължат напред.

Ако партньорът ви дори не ви поздрави за успеха, наистина ли е отдаден на вас и връзката ви?

5.Не ви слуша.

Добрата комуникация е в основата на всяка романтична и неромантична връзка. Да се ​​разбирате един друг и да бъдете състрадателни един към друг е от решаващо значение за поддържането на здрава връзка.

Да можеш активно да слушаш партньора си е огромна част от комуникацията. Ако това липсва във връзката ви и постоянно трябва да повтаряте нещо, за което вече сте ги молили милиони пъти, може би нямат интерес за да слушат.

6.Отделя малко или никакво време за вас. 

Ако партньорът ви винаги е зает и никога не намира време за вас, но и по някакъв начин намира време да се среща с приятелите си от време на време, това е огромен червен флаг за чувствата към вас.

Хората намират време за това, което наистина има значение, а се оправдават, когато не искат да направят нещо. Така че следващия път, когато вашият любим каже, че е твърде зает, опитайте да четете между редовете.

7.Премълчава или ви лъже. 

Да хванете вашата половинка случайно да признае нещо, за което никога не ви казвал, определено е предупредителен знак за неговата истинност.

Нещо повече, това показва, че може да ви е излъгал, което би трябвало да е неприемливо, дори и да за нещо дребно.Ако те уважават, никога няма да си помислят да бъдат неискрени с вас.

10 Предупредителни Знака, Че Партньора Ви Не Ви Уважава

8.Държи се неприятно в социалните медии.

Тъй като социалните медии се превърнаха в неизменна част от живота ни, разбираемо е, че те често оказват влияние върху романтичните връзки.

Ако забележите, че вашият партньор харесва и коментира снимки на бившия си или късно вечерно изпраща текстови съобщения на други хора, трябва да ви подскаже, че той вероятно държи опциите си отворени. За съжаление, това обикновено означава, че уважението им към вас е излязло през прозореца.

9.Постоянно ви казва, че че може да намери някой по-добър.

Друг огромен червен флаг, който вашият партньор подсказва,че не ви уважава е когато постоянно се опитва да покаже, че може да намери някой по-добър.

10.Винаги е прав.

Вашият партньор стига ли до крайности, за да ви убеди, че винаги е прав? Често ли избирате да мълчите, вместо да отстоявате позицията си, защото се страхувате от реакцията му?

Ако отговорът ви е да, тогава сте във връзка с някой, който не уважава мнението ви, не се притеснява да прави компромиси в името на връзката ви и пренебрегва чувствата ви, за да подхрани собствената си егоцентрична природа.

 

Препоръчани статии

Коментари