Saturday, May 25, 2024
Начало Любов и още нещо 5 Типа Мъже, Които Изневеряват И Как Да Ги Разпознаете

5 Типа Мъже, Които Изневеряват И Как Да Ги Разпознаете

от bezgranici
0 коментар

Осъзнаването, че любовта на живота ви ви е изневерявала, може да бъде опустошително преживяване.

Изневярата е изключително болезнена, защото причинява често непоправимо нарушение на доверието между двама души.  Изцелението от подобно преживяване може да бъде невероятно трудно за някои хора и невъзможно за други. Но как можете да знаете със сигурност дали всичко, което имате, е инстинктът ви, на който да разчитате? Е, това може да е ключът… Ако не изглежда правилно, вероятно не е така.

Ето 5 вида мъже, които изневеряват и как да ги разпознаете .

1. Играчът
Със сигурност сте имали работа с някой като този преди. Той има група жени, с които казва, че са само приятели, които му изпращат съобщения в 1 сутринта. Той следва полуголите момичета в Instagram и винаги е нащрек за следващото горещо нещо по време на нощно излизане. Той не може да спре да флиртува с други жени и списъкът продължава. Не се поддавайте на неговия чар. Ти не си този, който ще го промени. Махнете се оттам възможно най-бързо!

Типа Мъже, Които Изневеряват И Как Да Ги Разпознаете

2. Силата и влиянието на човека

Виждали сте този човек наоколо и по телевизията. Жените се лигавят по него, защото има власт и това им действа опияняващо. Това, което обаче му липсва, е почтеност. Той смята, че правилата, които ние, обикновените хора, следваме, не важат за него. Рано или късно ще съжалявате, че сте се влюбили в този човек, така че по-добре дори не отивайте там.

3. Серийният измамник
Това е човекът, който завършва всичките си връзки с изневяра. Естествено, на него му е трудно да остане с един партньор за дълги периоди от време, така че се уверете, че сте се поразровили малко в миналите му връзки, преди да се ангажирате с нещо.

Типа Мъже, Които Изневеряват И Как Да Ги Разпознаете

4. Отегченият измамник
Тук имаме човек, който просто скучае. Той може да ви види скучен или самият той да е скучен. Независимо от това, той може да изневери при определени обстоятелства. Този тип мъж е прощаващ и може да се почувства зле и да се опита да ви компенсира. Той вероятно е измамник еднократно, което все още е болезнено, но поне няма различна жена всеки месец.

5. Омъжи се за теб заради външния ти вид
Дами, нека не се преструваме, че не сте толкова виновни за това, но мъжете са склонни да го правят повече. Те биха искали да вземат най-милата и умна жена у дома, но това, което наистина желаят, е горещото момиче в бара. Не си падай по такъв човек. Свържете точките и вижте какво ви казва интуицията ви. Ако има много червени знамена, извинете се и продължете напред.

 

Препоръчани статии

Коментари